IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Icons do not insert into compose box when clicked
Bar
post Jul 16 2011, 11:05 AM
Post #1


Newbie


Group: Members
Posts: 5
Joined: 12.07.2011
Member No.: 5,371



Thankyou for KOLOBOK Smilies firefox addon. biggrin.gif

When I click the icon I expect the url to appear in the compose box. It does not happen. Nothing happens when I click on the icon.
Even better I expect the url with the forum bbcode tags or html tags wrapped around it to automatically insert into the compose box.
What are the steps to have the url to appear in the compose box when clicking the icon ?
I tested setting the Insert as radio buttons:
Forum Code
HTML Code
Image Location
And still nothing happens when clicking the icon.
Firefox 3.6* Windows Vista
Please help thankyou.

Note: AIWAN referred me to ask my question from here: http://www.forums.kolobok.us/index.php?showtopic=1747 to Hyron here. I only speak English.

This post has been edited by Bar: Jul 16 2011, 11:06 AM
Go to the top of the page
Add Name in post
+Quote Post
Hyron
post Jul 18 2011, 03:03 PM
Post #2


Member
***

Group: Creative
Posts: 194
Joined: 20.11.2006
From: South of Siberia ;)
Member No.: 1,323



QUOTE (Bar @ Jul 16 2011, 03:05 PM) *
Thankyou for KOLOBOK Smilies firefox addon. biggrin.gif

When I click the icon I expect the url to appear in the compose box. It does not happen. Nothing happens when I click on the icon.
Even better I expect the url with the forum bbcode tags or html tags wrapped around it to automatically insert into the compose box.
What are the steps to have the url to appear in the compose box when clicking the icon ?
I tested setting the Insert as radio buttons:
Forum Code
HTML Code
Image Location
And still nothing happens when clicking the icon.
Firefox 3.6* Windows Vista
Please help thankyou.

Note: AIWAN referred me to ask my question from here: http://www.forums.kolobok.us/index.php?showtopic=1747 to Hyron here. I only speak English.


Can you post screenshot of page and point "compose box"?
I think, it may be sort of exotic box.
Also, check error console for ksmile related errors.


--------------------
Go to the top of the page
Add Name in post
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 23rd March 2019 - 08:12 AM